CODURI CAEN 2014 PDF

Cod COR actualizat permanent. Coduri COR pentru toate ocupatiile. HG / pentru modificarea si completarea HG / privind aprobarea. Redactarea Strategiei Nationale de Export (SNE) , s-a facut urmare (cod CAEN rev 2) şi produsele sale nu sunt de găsit printre. Uploaded by. Deea Larisa. Coduri CAEN Actualizat Uploaded by. Deea Larisa. Formular Cerere Pentru Studenti Inscriere Cursuri BREDEX

Author: Kidal Keramar
Country: Bhutan
Language: English (Spanish)
Genre: Spiritual
Published (Last): 1 November 2006
Pages: 147
PDF File Size: 16.2 Mb
ePub File Size: 13.98 Mb
ISBN: 373-5-83524-507-9
Downloads: 85586
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Samuzragore

România Start-Up Nation – lista codurilor CAEN eligibile în program

Grupa de baza face parte din Grupa majora 2 – Specialisti in diverse domenii de activitate Subgrupa majora 26 – Specialisti in domeniul juridic, social si cultural Grupa minora – Specialisti in domeniul social si religios Corespondenta ISCO Este posibil ca, pentru unele ocupatii, sa existe carn speciale coduei a stabileasca alte nivele de instruire necesare.

  FORENSIC PATHOLOGY VINCENT DIMAIO PDF

Asistent de cercetare economist in management. Administrator financiar patrimoniu studii superioare. Nivelul de instruire prezentat este cel stabilit de metodologia Clasificarii Ocupatiilor din Romania.

Asistent de cercetare economist in marketing. Acestia ofera consiliere pentru afaceri grupurilor de interes si guvernelor pentru a formula solutii la problemele economice si de afaceri prezente sau viitoare.

Cercetator economist in economia generala. Secretar economic studii superioare. Asistent de cercetare economist in relatii economice internationale. Cercetator economist in economia mediului. Cercetator economist in relatii economice internationale. Cercetator economist in gestiunea economica.

Cercetator economist in management. Documente Rubinian Legislatie Articole Dictionar. Grupa de baza face parte din Grupa majora 2 – Specialisti in diverse domenii de activitate Subgrupa majora 26 – Specialisti in domeniul juridic, social si cultural Grupa minora – Specialisti in domeniul social si religios. Cercetator economist in marketing.

Asistent de cercetare economist in gestiunea economica. Economistii efectueaza activitati de cercetare, de monitorizare a datelor, de analizare a informatiilor si pregatesc rapoarte si planuri pentru a rezolva problemele economice si de afaceri, dezvolta modele de analiza, explica si prognozeaza comportamentul economic.

  GEORGES CANDILIS PDF

România Start-Up Nation – lista codurilor CAEN eligibile în program

Asistent de cercetare economist in economie agroalimentara. Asistent de cercetare economist in economia generala. Cercetator economist in economie agroalimentara.

Grupa majora 1 nu are stabilit un nivel anume, continand ocupatii ce necesita nivele de instruire diferite care uneori sunt stabilite prin alte reglementari. Asistent de cercetare economist in economia mediului.