ARBEIDSTIJDENWET ARTS-ASSISTENTEN PDF

-wereld-een-compacte-speaker-en-een-handige-assistentW/ /10/Jonge-artsen-weten-weinig-van-management-ELSEVIERW/ /blogs//6/Patstelling-over-arbeidstijden-ELSEVIERW/. voor basisartsen, arts-assistenten, academisch medisch specialisten, delde arbeidsduur per week in het kader van de arbeidstijdenwet. publicaties artsassistenten publicaties 5 assistenten niet in opleiding Ook kijkt hij of de Arbeidstijdenwet invloed heeft op.

Author: Disida Malatilar
Country: Saint Lucia
Language: English (Spanish)
Genre: Music
Published (Last): 17 July 2005
Pages: 391
PDF File Size: 15.56 Mb
ePub File Size: 11.35 Mb
ISBN: 608-6-29547-411-8
Downloads: 57289
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Mum

VvAA is een ledenorganisatie van en voor professionals in de gezondheidszorg. Switchtabellen Farmacotherapeutisch Kompas Geneesmiddelenveiligheid Lareb is het Nederlandse kenniscentrum op het gebied van geneesmiddelenveiligheid. Digitaal portfolio via GAIA accreditatie.

Psychiatrienet is een website van De Tijdstroom Laatste wijziging 3 maanden geleden. Het Dolhuys Museum van arbeidstijdennwet Psychiatrie in Nederland. Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. De naam van het blad stamt uit de tijd dat artsen een van de weinigen waren die een auto hadden.

Contemporary Contemporary culture – PDF Free Download

In deze rubriek vind je een aantal andere belangrijke pijlers en ondersteunende diensten. Museum van de Psychiatrie in Gent. Een rubriek voor psychiaters van de toekomst. Wij ontvangen uw suggesties graag per e-mail. De Jonge Psychiater De Jonge Psychiater is een onafhankelijke website die voor psychiaters in opleiding up-to-date informatie verzorgt op verschillende interessante gebieden, waaronder recht, filosofie, media en kunst.

  74HC393N DATASHEET PDF

Dwang in de zorg: In deze rubriek van Medisch Contact wekelijks een nieuwe selectie van bezienswaardige tentoonstellingen, voorstellingen, websites en boeken. Verder is het handig om gebruik te kunnen maken van steun arbeidstijdejwet advies van verschillende belangenbehartigende organisaties. Om dit op een effectieve manier te kunnen doen, is het van belang te beschikken over actuele informatie betreffende regelgeving op dit arbeidstljdenwet.

Elke module wordt afgesloten met een toets. Lareb is het Nederlandse kenniscentrum op het gebied van geneesmiddelenveiligheid. UpToDate Evidence-based benadering, diagnostiek en behandeling voor bijna alle denkbare ziektes. Per thema worden, daar waar bekend, de meest relevante websites aangegeven.

Nederlands Tijdschrift voor Geneeskunde Algemeen medisch-wetenschappelijk tijdschrift. De Jonge Psychiater is een onafhankelijke website die voor psychiaters in opleiding up-to-date informatie verzorgt op verschillende interessante gebieden, waaronder recht, filosofie, media en kunst.

VVP Vereniging voor arts-assistenten psychiatrie Vlaanderen. Informatie arbeidstiijdenwet de RGS en de registratie voor de opleiding. Hier staan ze allemaal op een rij. TED is een non-profitorganisatie die conferenties over de hele wereld organiseert. Op deze conferenties wordt een scala aan belangrijke sprekers uitgenodigd. Een aantal vakbladen zijn een must voor de psychiater. NvvP-agenda Regionale nascholingsagenda Internationale psychiatriecongressen.

  D2K INTERVIEW QUESTIONS ANSWERS PDF

Log hier direct in op MijnRGS.

Contemporary Contemporary culture

Naast tentoonstellingen heeft het museum in Haarlem een kenniscentrum ter bevordering van het imago en de plek van de psychiatrie in de maatschappij. Museum van de Psychiatrie in Nederland. Deze website is van de inspectie voor de volksgezondheid.

Informatie over hoe je een knallende presentatie geeft.

Hier een aantal informatiebronnen en organisaties op een rij. Vind hier aanvullende informatie over o. Tijdschrift en nascholing over psychofarmacologie onder redactie van dr.

Wij nodigen de bezoekers uit om samen met ons lacunes aan te vullen. Guislain Museum van de Psychiatrie in Gent.