BASKERVILSKI PAS PDF

Author: Arthur Conan Doyle. Title: Baskervilski Pas. English Title: The Hound Of The Baskervilles. Publisher: Večernji List. Country: Croatia. Date: Format. BASKERVILSKI PAS [Konan DOJL] on *FREE* shipping on qualifying offers. Baskervilski pas [Konan Dojl] on *FREE* shipping on qualifying offers.

Author: Zulkisida Mauran
Country: Nepal
Language: English (Spanish)
Genre: Education
Published (Last): 12 December 2014
Pages: 22
PDF File Size: 5.47 Mb
ePub File Size: 18.25 Mb
ISBN: 697-3-61801-889-9
Downloads: 99938
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Gugami

Moja mu se poniznost svidjela i navede ga na daljnjee povjerljive izjave.

Sherlock Holmes me je otpratio do stanice i na rastanku mi je dao posljednje upute i savjete. A kako ste otkrili moj stan?

Gdje je u ovom trenutku taj prijatelj ili neprijatelj? Pretvorili srno se u uho. I to su ljudski tragovi. Razvi ga i prostre na stol. Poslije se ustvrdilo da je to prava bitanga. Vidjeh ga kako gestikulira i gotovo poskakuje od ljutnje. Osoba koju on predstavlja kao svoju sestru, zapravo je njegova supruga. Primio sam njegov brzojav da je jutros stigao u Southampton.

Nije bilo nikakve sumnje da je neznanac stanovao ondje. Njezin otac se nije brinuo za nju. S platna me je gledalo Stapletonovo lice.

  ELETTROFISIOLOGIA CARDIACA PDF

BASKERVILSKI PAS by arthur conan doyle ()

Mogao bih se zakleti da onaj stranac ne spada u krug ljudi koje sam ovdje upoznao, a do sada sam ovdje upoznao puno ljudi. Vrlo je vjerojatno da mu on to donosi iz Coombe Traceya.

Sve su to samo pretpostavke i sumnje.

Njegova je supruga znala za njegove namjere, a znala je i za psa. Kako bi, u suprotnom, tako brzo saznao da je mladi barun odsjeo u hotelu “Northumberland”? Uhoditi prijatelja zbilja je bijedan zadatak.

baskervilskl

Jasno sam razabrao obje kule Baskerville Halla, a nejasan stup dima pokazivao mi je gdje je selo Grimpen. Tek m i je to pitanje dalo otkrilo delikatnost moga zadatka. Psa nismo ni vidjeli. Ali Stapleton nas nije nikada ostavljao same. Ali i vi ste pomalo sumnjali?

Razlikovanje pojedinih tipova slova ubraja se u temeljno znanje kriminalistike. Dama se zacrvenila, i pjege na obrazima su postale jasnije.

Moglo je dopirati samo iz usamljena Stapletonova stana. Mnogo su mi pomogli, posebno onaj u kojem ste uzgred ubacili potpuno vjerne biografije Stapletonovih. Jeste li ikad osobno vidjeli Jamesa Desmonda?

  ARTURO JAURETCHE MANUAL DE ZONCERAS ARGENTINAS PDF

Njegova nas je smrt duboko pogodila i otada ova dolina budi u nama samo neugodne uspomene. Nesumnjivo je da napredujemo. Stapleton odjednom ustade i napusti sobu. Ovo je “Devon County Chronicle” od Holmes je uzdahnuo, a ja, usprkos mraku, vidjeh njegovo posve blijedo lice.

Arthur Conan Doyle – Baskervilski Pas

Pretpostavljam da govorim s gospodinom Sherlockom Holmesom, a ne s Tada nastupi duga stanka. To su pravi otoci. Osobni opis potpuno je odgovarao. Slegoh ramenima i odgovorih: Ali vi ste, vjerujem, bili vrlo mlad kad ste posljednji put vidjeli Pae Hall, zar ne?

BASKERVILSKI PAS

On ih nije bio opazio. I mi smo se povukli u kolibu u kojoj je bilo toplije. Otkud je znao za tog psa?