CCM RAMURA COMERT 2011 PDF

Tax Reckoner Uploaded by. Bunuanu Samad financebill Uploaded by. jointariqaslam zinveliu_vasile_florin. Ccm Ramura Comert decembrie , a fost utilizată de asemenea ca instrument de colectare a informaţiilor din construcţii şi comerţ, iar datele de la Inspecţia Muncii arată că tocmai în reprezentative la nivel de ramură, structurile asociative ale CCM. Contract colectiv de muncă. CDI. Cercetare, Dezvoltare, Inovare. 1 Legea 62/ / art alin.2 din Codul Muncii). . Intrucat CCM la nivel de ramura in aplicare la data intrarii in vigoare a Legii fizica pensionara neinregistrata la camera de comert,trebuie sa-i retina pe langa impozit si.

Author: Kegal Vudolkree
Country: Guadeloupe
Language: English (Spanish)
Genre: Finance
Published (Last): 14 February 2010
Pages: 157
PDF File Size: 19.12 Mb
ePub File Size: 3.3 Mb
ISBN: 152-3-97164-748-6
Downloads: 52701
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Mausar

Refuzul salariatului de prelungire a delegarii nu poate constitui motiv de sanctionare disciplinara a acestui art Treceti prin denumirile gasite prin cautare in COR si alegeti varianta care considerati ca se potriveste cel mai bine. Buna dimineata dra Gina Anghel, Intrebarea dvs. Cred ca v-ar ajuta mult in procesul de dezvoltare. Am respectat etica profesionala,mi-am asumat responsabilitatea organizarii concursului cu criterii riguroase pentru a comet cel mai bun.

Va rog sa-mi spuneti cum este corect sa fac documentele si implicit inregistrarea in Revisal.

E posibil sa fi aparut o alta lege prin care posturile sa fie blocate si in anul ? Eu lucrez ca functionar public intr-o institutie publica subordonata Min.

Sunt salariat al unei societati comerciale private, angajat cu CIM pe perioada nedeterminata. De aceea, indraznesc o noua intrebare: Sa aveti o zi frumoasa in continuare.

Conventia civila se poate incheia numai pentru prestatiile singulare, ocazionale, care nu au caracter de permanenta, repetitiv. In aceasta situatie, eu mai pot face modificarea salariului in Revisal la data de 3 ianuarie cu incepere din 1 ianuariesau trebuie sa modific cel tarziu de maine salariul in Revisal? Pentru a nu avea probleme cu instantele, inscrieti in decizie termenul cel mai favorabil salariatului: Intocmirea si gestionarea dosarului personal sunt in responsabilitatea Departamentului Resurse Umane.

  INDUSTRIAL REFRIGERATION HANDBOOK STOECKER PDF

Editorial Legislatie RU | Ghid de teorie si practica in Resurse umane

Odata cu notificarea de preaviz, pe 11 iunie ati primit o lista a locurilor disponibile la nivelul bancii, in care nu figura niciun post la unitatea la care lucrati. Pana la aparitia actualului Cod civilaceasta activitate se desfasura in baza contractelor de prestari servicii, dupa care, fiind o activitate ce presupune subordonare, in baza contractelor individuale de munca CIM.

O salariata are la o unitate functia de baza cu un salariu brut de ron si la alte 2 unitati contracte cu 4 ore cu un brut de ron respectiv ron. Daca nu va pasa, inseamna ca nu vi se poate intampla nimic.

RU are doar sarcina verificarii? Cu stima, Gabriela Tanase. Apreciezfie si numai faptul ca mi-ati raspuns! Si daca se va face noua cum se completeaza prima paginase completeaza cu ce data? Va multumesc pt edificare. Maria La finalizarea concediului initial pentru cresterea copilului, deci in iunie ! Pentru ca pentru respectarea acestui articoldin momentul in care imi aduce salariul de baza rezultat din calcul la salariul minim pe ecomomie, imi scade sporul de noapte cu diferenta dintre acestea. Buna ziua, Sunt salariata a unei banci din anul pe functia de analist bancar si m am intors din concediul de crestere copil in data de 7 iunie ac, iar in data de 11 iunie am primit preaviz prin care eram informata ca s a desfiintat postul meu din cadrul Agentiei iar la data reorganizarii eu aveam CIM suspendat.

Editorial Legislatie RU

Pastrarea confidentialitatii datelor personale ale angajatului este obligatorie pentru toate pozitiile care au acces la informatii. O zi excelenta si o saptamana plina de impliniri. Daca administratorul de patrimoniu are decizie pentru delegare de competente a postului de administrator financiar, pana la acuparea acestuia prin concurs, poate fi recompensat intr-un fel? Si comedt cazul in care postul este nou creat trebuie anuntata agentia pt ocuparea fortei de munca.

  ESTEBAN SANLUCAR PANADEROS PDF

Angajatul are obligatia sa declare numai angajatorului ales functia pe care o considera de fomert, pentru un singur loc de munca, prin depunerea declaratiei pe propria raspundere.

Exista o baza egala prin care pot suspenda CIM fara a avea obligatia vreunei plati fata de angajat? Am o intrebare pentru dvs. Cererea de demisie anuleaza cererea de concediu fara plata? Deci raspunsul la intrebarea dvs este NU. Daca am contract pe durata determinata ma pot inscrie in sindicat? Asocierea este nociva pentru toate partile: Sectiunea de legislatie a fost reorganizata, motiv pentru care nu mai contine vechile informatii.

Se stabileste prin art alin. Actualmente sunt singura persoana din Serv. Poate nu m-am exprimat corect, insa eu intrebam cand trimit Revisalul. Solictati managerilor si asigurati-le suport HR sa-si dimensioneze corespunzator posturile, astfel incat sa asigure personalul necesar pentru desfasurarea continua si permanenta a activitatii inclusiv pe duratele de CO, CM, etc.

Practic — ar fi f. Este reglementat de art. Mai este de mentionat faptul ca postul pt promovare nu a fost vizat de concedierea colectiva si a ramas vacant in urma plecarii angajatului la o alta firma.

Este atat de important Revisalul sau faptul ca eu imi platesc salariatul in ultima zi de lucru si declaratiile sunt depuse pentru stagiul complet? Pentru salariatul detasat, angajatorul de baza completeaza in Revisal, anterior inceperii detasarii, perioada detasarii si denumirea angajatorului la care se face detasarea art. Potrivit aceleiasi rwmura, numarul de angajati ai organizatiei conditioneaza doar negocierea CCM.