ELEKTRISCHE HUISINSTALLATIE PDF

Elektrisch materiaal voor de doe-het-zelver. bespaar tot 50% door je elektriciteit zelf te leggen. Elektrisch schakelmateriaal en domotica. Elektrische huisinstallatie deel 2: Moderne verlichtingsschakelingen. De elektrische huisinstallatie, deel 2. Bron: Nik Depoorter Leerkracht. ProfiCAD is een even uitgebreid als eenvoudig programma om elektrische schema’s mee te tekenen. De gratis versie biedt bijna alle mogelijkheden die de .

Author: Daill Arashim
Country: Saint Kitts and Nevis
Language: English (Spanish)
Genre: Science
Published (Last): 11 July 2017
Pages: 436
PDF File Size: 17.15 Mb
ePub File Size: 10.96 Mb
ISBN: 807-2-21829-863-4
Downloads: 61096
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Arakree

Lijst met wijzigingen aan het AREI sedert het jaar Plaats gewoon elektrische symbolen in de tekening en bevestig de draden.

Elektrische ingenieurs zullen profiteren van geavanceerde functies zoals automatisch genereren van kruisverwijzingen, het tekenen van meerdere pagina’s, lagen, batch afdrukken en referentieroosters. ProfiCAD voldoet voor ervaren professionals, maar is dankzij het logische en kleurrijke uiterlijk ook uitermate geschikt om de technische tekenkunst onder de knie te krijgen.

Dankzij de Unicode-technologie kunnen teksten in elke taal worden geplaatst. Kies daaruit de gepaste optie in functie van uw browser: Huiinstallatie de naam al suggereert, is ProfiCAD perfect voor Via een editor vul je die lijst aan met zelfgemaakte symbolen.

  LOS VERSOS AUREOS DE PITAGORAS PDF

Het A.R.E.I. voor doe-het-zelvers.

In principe zijn alle teksten van het AREI vrij verkrijgbaar, maar dat is via de publicaties in het Staatsblad. No thanks Submit review. Kies daaruit de gepaste optie in functie van uw browser:. Het probleem met het AREI is dat men de actuele informatie moeilijk kan bemachtigen.

Na enkele uren oefenen kan men er nochtans al een flink eind mee overweg. Sommige functies vereisen Javascript, maar dat is uitgeschakeld.

Frank’s website

Op iedere Windows computer staat Ms Paint. Een pixel heeft een kleur en een positie in een raderwerk, maar geen grootte. Download en installatie hulp. De tekeningen die door het programma worden gemaakt kunnen eenvoudig worden geplakt in Microsoft Office en andere programma’s.

Er is maximale zorg aan ergonomie en gebruiksgemak.

Het programma is gratis voor niet-commercieel gebruik en kan onbeperkt gebruikt worden. Zelfs onervaren gebruikers kunnen tekeningen van hoge kwaliteit produceren met ProfiCAD.

Elektrische huisinstallatie deel 2 : Moderne verlichtingsschakelingen

Vertrek niet zonder je download! Het programma genereert een netlijst, stuklijst en lijst van draden. Your review for ProfiCAD. Veel mensen leggen hun elektrische installatie zelf en worden dan geconfronteerd met het probleem dat ze de eendraad- en situatieschema’s moeten tekenen om hun installatie goedgekeurd te krijgen. Hetzelfde geldt voor opties zoals het automatisch bijhouden van een zogenaamde netlijst en materiaalstaat: Het grootste nadeel is dat men eerst veel tijd moet besteden aan het tekenen van de symbolen.

  GLOMERULONEFRITIS POST ESTREPTOCOCICA PEDIATRIA PDF

ProfiCAD – Download

Stellarium Planetarium op je pc. De twee belangrijkste problemen in verband met het AREI, waarmee een doe-het-zelver zich geconfronteerd ziet, zijn: Het programma bevat meer dan duizend verschillende technische symbolen, die stuk voor stuk zijn ondergebracht in een overzichtelijke lijst aan de linkerkant van het scherm. Hierna bevindt zich een misschien niet volledige lijst van de wijzigingen aan het AREI die sedert het jaar in het staatsblad zijn verschenen.

Voorbeeld 1 van een situatieschema in. Elektrische symbolen worden automatisch genummerd. Wet- en regelgeving aangaande het gebruik van deze software verschilt per land.

Lees de volledige beschrijving.