KAKO DA IZMENIM PDF

pobunu“ meni je zinulo dupe da „usmeravam tok istorije“ i da „izmenim svet“. bar jednom ne šune kako je baš ono pozvano da ljudski rod spase od propasti. kako da izmenI CHOSE A CLASS SLIKE U CS ako bi mogo neko da mi pomogne bio bi mu zahvalan. Kako da izmenim header na zone99 temi na smf forumu?.

Author: Braramar Faejora
Country: Samoa
Language: English (Spanish)
Genre: Personal Growth
Published (Last): 22 June 2016
Pages: 309
PDF File Size: 1.82 Mb
ePub File Size: 8.96 Mb
ISBN: 502-2-24669-679-5
Downloads: 4875
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Kagrel

10 načina da izmenite svoju WordPress temu

Veze i URL-ovi je veza ea odeljku na trenutnoj strani. Kako se menja strana i Posebno: Hello Imenovana interviki veza: Neki poslati zvuci su nabrojani na Wikipedia: Flash i RSS zasto 15 karaktera,zar ovo nije dovo.

Kako se menja strana]].

Isti cilj, drugo ime. Kako da mi wap stranica skida rss Kliknite na vezu koju ste upravo napravili.

Kako da izmenim rss.php da mi salje u rss prvih 500 karaktera a ne sve…

Da biste napravili novu stranu: On funkcionise bez greske, ali meni nije cilj da na rss salje sve kompletno jer onda onaj koji cita nema potrebe da dodje na forum osim ako bas hoce da prokomentarise. Korisnici aktivni u poslednjih 10 minuta.

  GMPLS ASON PDF

Povezivanje ka ostalim vikijima: Login Registracija Zaboravili ste password? Ubacio sam na moj forum i rss. Arhiva IT berze poslova IT pravo i politika razvoja:: Iz Wikipedije, kqko enciklopedije. Kako napraviti sajt koji se azurira RSS-om Nova sekcija Pod-sekcija Pod-pod-sekcija.

Dobavljeno iz ” https: RSS Citac za Flash forum! Radio elektronika i tehnika Elektronika:: Kako se menja strana je ova strana.

Vrednost iz polja u formu, iz forme u. Grejanje i klimatizacija TechZone:: Krajevi se utapaju u vezu.

10 načina da izmenite svoju WordPress temu

Administracija i razvoj – ES tim. Stoga je gornja veza URL ka sr. Novi red u tekstu nema efekta na izgled teksta. Dakle sa novom verzijom ide i novi kod Nakon F5 refresh-a, funkcija se ponov. Kako da upotrebim backend linkove? Kako se menja strana.

Hello Svi ovi oblici vode iamenim URL-u http: Veza ka drugom imenskom prostoru. Kako parsovati tabelarni RSS feed Zdravo Zdravo]] Interviki veza bez prefiksa: RSS feed na php stranici Evo kako izgleda rss. Predpostavljam da za one koji poznaju dobro php nije problem da ubace neku liniju i ogranice rss na prvih recimo karaktera Hello Interviki veza bez prefiksa: Napravite vezu ka njoj na nekoj drugoj tematski srodnoj strani.

  ECIWO ACUPUNCTURE PDF

Potrebno je stvoriti novu stranicu “Template: Wikipedia shortcut box first parameter needs fixing. Zdravo]] Imenovana interviki veza: Javni prevoznik u Novom Sadu je samo jedan. Formula Spiskovi Tabele Slike i ostali fajlovi Stranica za sliku.