LEGEA 307 DIN 2006 ACTUALIZATA 2011 PDF

de interes public Data: MO / Abroga Ordinul 9/ Intra in vigoare in 51/ Data: MO / Download producatorilor la retelele electrice de interes public data: Download. Legea 95/ privind Reforma Sanatatii actualizata Legea · Legea extras cu obligatiile administratorului sau conducatorului · Legea. T4 PartB Preseen Sep Nov Uploaded Legea Din Privind Apararea Impotriva Incendiilor. Uploaded LEGE Nr1 Actualizata Uploaded.

Author: Kakus Tor
Country: Turkmenistan
Language: English (Spanish)
Genre: Medical
Published (Last): 1 October 2018
Pages: 159
PDF File Size: 3.70 Mb
ePub File Size: 16.75 Mb
ISBN: 550-9-96221-607-4
Downloads: 39479
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Sagrel

La stabilirea pedepsei pentru infractiunea savarsita dupa ramanerea definitiva a hotararii de suspendare nu se mai aplica sporul prevazut de lege pentru recidiva.

Actele aratate in alineatul precedent nu se sanctioneaza, daca pedeapsa prevazuta de lege pentru infractiunea la care s-a instigat este de 2 ani sau mai mica, afara de cazul cand actele indeplinite de autor pana in momentul desistarii constituie alta fapta prevazuta de legea penala. Anularea suspendarii executarii pedepsei nu are loc, daca infractiunea care ar 3077 putut atrage anularea a fost descoperita dupa expirarea termenului de incercare.

Daca fapta prevazuta in alin. Instanta, dispunand ridicarea masurii prevazute in art.

In cazul in care, inainte de inceperea executarii pedepsei intr-o inchisoare militara, condamnatul a fost trecut in rezerva, pedeapsa se executa intr-un loc de detinere. In aceste cazuri, partea din amenda executata se scade din amenda aplicata pentru infractiunile concurente. Prin “functionar” se intelege persoana mentionata in alin. In cazul cand se dispune suspendarea executarii pedepsei sub legez, termenul de incercare se calculeaza de la data ramanerii definitive a hotararii prin care s-a pronuntat anterior suspendarea conditionata a executarii pedepsei.

  ALKYD RESIN PRODUCTION PROCESS FILETYPE PDF

Catastrofa de cale ferata consta in deraierea, rasturnarea sau prabusirea unui mijloc de transport al cailor ferate, sau in producerea unui alt asemenea rezultat, precum si in ciocnirea a doua mijloace de transport ale cailor ferate sau a unui mijloc de transport al cailor ferate cu un alt vehicul, daca s-au produs urmari deosebit de grave prin moartea sau vatamarea integritatii corporale a unor persoane, ori prin distrugerea sau degradarea mijloacelor de transport ale cailor ferate, a instalatiilor de cale ferata sau a marfurilor incredintate pentru transport.

Daca executarea pedepsei la locul de munca se revoca potrivit alin. Daca suspendarea conditionata este revocata sau anulata, se executa numai partea de pedeapsa ramasa negratiata.

Pedeapsa in caz de recidiva pentru persoana fizica. Cand faptele prevazute in alin. Conditiile aratate in art. In caz de concurs intre circumstantele agravante si atenuante, coborarea pedepsei sub minimul special nu este obligatorie.

Integral: Codul penal, actualizat , prin Legea /

Punerea in miscare a actiunii penale. Daca pedeapsa aplicata este amenda, termenul de incercare este de 6 luni. Faptele prevazute in alin. Actualixata prevazut in art. Fapta prevazuta in alineatul precedent nu constituie infractiune atunci cand mituitorul a fost constrans prin orice mijloace de catre cel care a luat mita.

Cumpără forma actualizată

Condamnarile pronuntate pentru fapte savarsite in timpul minoritatii nu atrag incapacitati sau decaderi. Instanta poate dispune ca cel condamnat sa respecte si una sau mai multe din obligatiile prevazute in art. Pedeapsa este inchisoarea de la 10 la 25 legex ani actualizafa interzicerea unor drepturi, daca victima nu a implinit varsta de 15 ani, iar daca fapta a avut ca urmare moartea sau sinuciderea victimei, pedeapsa este inchisoarea de la 15 la 25 de ani si interzicerea unor drepturi.

  GANGRENA DE FOURNIER FISIOPATOLOGIA PDF

Dispozitiile alineatelor precedente sunt aplicabile si celor care au devenit militari in termen dupa ramanerea definitiva a hotararii de condamnare. Daca indeplinirea defectuoasa sau neindeplinirea cu stiinta aratata in alin. Daca inauntrul termenului prevazut in alin.

Racordare la rețele de interes public

Determinarea, inlesnirea sau ajutarea in orice mod, cu intentie, la savarsirea unei fapte prevazute de legea penala, de catre o persoana care comite acea fapta fara vinovatie, se sanctioneaza cu pedeapsa prevazuta de lege pentru acea infractiune. In cazul cand fapta se savarseste in timp de razboi, pedeapsa dih inchisoarea de la 6 luni la 5 ani. In cazul cand pedeapsa prevazuta de lege este detentiunea pe viata, se aplica pedeapsa inchisorii de la 2 la 10 ani.

In timp de razboi, fapta prevazuta in alin. Contopirea pedepselor pentru infractiuni concurente savarsite de persoana fizica. Daca difuzarea se face prin presa scrisa sau audiovizuala actualizaha stabileste numarul aparitiilor, care nu poate fi mai mare de 10, iar in cazul difuzarii prin alte mijloace audiovizuale, durata acesteia nu poate depasi 3 luni. In calculul fractiunilor de pedeapsa prevazute in alin. Daca fapta prevazuta de legea penala constituie infractiune, instanta ia masura internarii sau aplica o pedeapsa.

Minorii condamnati la pedeapsa inchisorii executa pedeapsa separat de condamnatii majori sau in locuri de detinere speciale, asigurandu-li-se posibilitatea de a continua invatamantul general obligatoriu si de a dobandi o pregatire profesionala potrivit cu aptitudinile lor.